Parcours

Foutmelding

  • Warning: Illegal string offset 'subject' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 78 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Warning: Illegal string offset 'content' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Notice: Array to string conversion in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).

De start op 1287 meter hoogte is bij de tolpoort van de Kaunertalergletscherstrasse drie kilometer vanaf Feichten. De finish is twintig kilometer verderop bij de Ochsenalm op 2150 meter hoogte. Een stuwmeer halverwege zorgt voor 5 vlakke kilometers. Het is al met al een prachtige klim met hier en daar stevige stijgingspercentages.

Onderweg zijn er drie verzorgingsposten en is er uitgebreide medische ondersteuning.