Individuele deelname

Handbikers die geen deel uitmaken van een revalidatieteam kunnen ook meedoen. Zij doen mee aan de wedstrijd voor individuele deelnemers. We weten nog niet precies hoeveel individuele deelnemers er in 2020 mee kunnen doen. Deelname van valide deelnemers is niet mogelijk.

De individuele deelnemers kunnen zich op 1 januari 2020 inschrijven via deze pagina. Nadere informatie hierover volgt. 

De inschrijving is op basis van volgorde van de voorlopige inschrijving. De inschrijving is niet overdraagbaar. Het inschrijfgeld (135 euro) moet voor 15 januari binnen zijn en de medische screeningsgegevens uiterlijk 1 maart. Als u later bent dan deze deadlines, komt u onderaan de wachtlijst terecht en komt de definitieve inschrijving in gevaar. Informatie over de hele inschrijfprocedure voor individuele deelnemers.

Voor individuele deelnemers wordt de voorlopige inschrijving definitief na overleggen en check van:

  • Medische screeningsgegevens: zie Medische screening
  • Kopie van classificatie
  • Overmaking van inschrijfgeld à 135 euro op NL82RABO0386153639 o.v.v. deelnemer Battle en voornaam en achternaam deelnemer.

In verband met de privacyregels moeten de gegevens aangeleverd worden via een beveiligd online systeem. Meer informatie hierover.  

Wij laten zo snel mogelijk weten of we de gegevens in goede orde hebben ontvangen en of de inschrijving definitief is. Deelnemers die zich vóór 1 april uitschrijven, krijgen het inschrijfgeld terug minus 15 euro administratiekosten. Als u zich na 1 april uitschrijft, is de wedstrijdkleding al besteld en krijgt u het inschrijfgeld niet terug. Uiteraard krijgt u dan wel de kleding.

De kosten voor deelname zijn inclusief:

  • Wedstrijddeelname (verzorgingsposten en medische ondersteuning)
  • Wedstrijdtenue (wielrenbroek of tight en shirt)
  • Vervoer van handbike en deelnemers terug naar start
  • Finisher-shirt

Stel uw vragen via het online contactformulier

Individueel inschrijven