Medische screening

Voor alle deelnemers aan de HandbikeBattle is het van belang dat zij medisch verantwoord trainen en deelnemen aan de HBB. Om eventuele gezondheidsrisico's te beperken is een recente (sport)medische keuring verplicht.

De medische screening voor de teamdeelnemers wordt geregeld door de testafnemers van de revalidatieteams. Teamdeelnemers dienen invuldocument Lausanneverklaring 'onder screeningsdocumenten' ingevuld mee te nemen naar de screening door de arts.

De medische screening voor individuele deelnemers dient  zsm  plaats te vinden na de voorlopige inschrijving. Voor een efficiënt verloop van de medische screening dient u deel I van het testboek medische screening individuele deelnemer 'onder screeningsdocumenten' ingevuld mee te nemen naar uw (bij voorkeur) revalidatiearts.  Op de eerste pagina van dit testboek vindt u de voorwaarden die voor u van toepassing zijn.

 

Zie HBB- handboek bij downloads onder 'voorbereiding' voor meer info over testafname etc. *Bij vragen over testen kan contact opgenomen worden met de medische commissie