Medische screening

Foutmelding

  • Warning: Illegal string offset 'subject' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 78 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Warning: Illegal string offset 'content' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Notice: Array to string conversion in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).

Voor alle deelnemers aan de HandbikeBattle is het van belang dat zij medisch verantwoord trainen en deelnemen aan de HBB. Om eventuele gezondheidsrisico's te beperken is een recente (sport)medische keuring verplicht. De medische screening voor de teamdeelnemers wordt geregeld door de testafnemers van de revalidatieteams.

De medische screening voor individuele deelnemers moet z.s.m. plaats vinden na de voorlopige inschrijving. Voor een efficiënt verloop van de medische screening dient u deel I van het testboek medische screening individuele deelnemer thuis van tevoren in te vullen en mee te nemen naar uw (bij voorkeur) revalidatiearts. Op de eerste pagina van dit testboek vindt u de voorwaarden die voor u van toepassing zijn.

Zie  het testboek medische screening individuele deelnemer onder 'screeningsdocumenten'.

Zie HBB- handboek bij downloads onder 'voorberereiding' voor meer info over testafname etc. *Bij vragen over testen kan contact opgenomen worden met de medische commissie