Screening downloads

Hieronder zijn relevante documenten te downloaden.

Omschrijving Datum Link
Medical screening (english version)
Medical screening (english version) to be filled in by a physician. The participant needs to print out this document and bring it to the visit with the physician.
16-5-18 Download
Lausanne questionnaire (english version)
Cardiovascular screening with the Lausanne questionnaire; to be filled in before consultation of a medical doctor / the medical screening.
9-5-18 Download
Lausanneverklaring
De Lausanneverklaring moet door de deelnemers zelf online ingevuld worden. De individuele deelnemers moeten dit doen vóór het bezoek aan de screeningsarts! Nadere informatie over het online systeem volgt binnenkort.
13-11-18 Download
Screeningsdocument Individuele deelnemer (Word-versie)
Voor de editie van 2019 moeten de individuele deelnemers en de teamdeelnemers hun gegevens online invullen. Ook de screeningsartsen vullen de screeningsgegevens online in. Dit heeft alles te maken met de vernieuwde regels rondom het uitwisselen van gegevens en dossiervoering. Nadere informatie hierover volgt. Dit document is een Word-versie van de gegevens die de screeningsartsen in 2018 invulden. Deze zijn ongeveer gelijk aan de gegevens die we verzamelen voor de editie van 2019 en de screeningsartsen t.z.t. online invullen.
1-12-18 Download
Medische beslisboom individuele deelnemer
Met behulp van deze beslisboom kunnen de individuele deelnemer en de screeningsarts zien wat de medische (test)voorwaarden zijn voor deelname aan de HandbikeBattle van 2019.
6-1-19 Download
Testboek T2 Teamdeelnemers Digitaal
21-11-17 Download
Testboek T2 Teamdeelnemers
21-11-17 Download
Testboek T1 Teamdeelnemers Digitaal
21-11-17 Download
Testboek T1 Teamdeelnemers
21-11-17 Download