Team deelname

De teamdeelnemers zijn (oud)revalidanten die in de teams van de revalidatiecentra meedoen. Het team wordt samengesteld door de revalidatiecentra en bestaat uit 4-6 deelnemers. Er mogen maximaal twee deelnemers meedoen die al 1 keer eerder hebben meegedaan. Ieder team mag twee deelnemers (alleen uit klasse H1of H2) toevoegen die gebruik maken van elektrische ondersteuning op de handbike. Mits er 4 deelnemers overblijven om mee te tellen in het teamklassement. Het teamlid met de E-bike telt namelijk niet mee voor de teamprestatie maar heeft zijn/haar eigen uitdaging en klassement.

De teamsamenstelling, inschrijving, betaling en medische screening worden via de begeleiding vanuit de revalidatiecentra geregeld. Via de contactpersonen van de teams krijgen de teamdeelnemers te horen welke acties er ondernomen dienen te worden.

Alle nieuwe teamdeelnemers zullen tevens worden benaderd voor deelname aan het HandbikeBattle-onderzoek. Als organisatie vinden wij het enorm waardevol als u bereid bent om daar aan deel te nemen. Meer informatie is te vinden in de proefpersoon-informatiebrief onder voorbereiding/ downloads.

De kosten voor deelname aan de HandbikeBattle zijn inclusief:

- verblijf in het hotel
- wedstrijddeelname (verzorgingsposten en medische ondersteuning)
- classificatie
- wedstrijdtenue (wielrenbroek of tight en shirt)
- vervoer van handbike en deelnemers terug naar start
- finisher-shirt.

Adelante

Facebook
Twitter

De Vogellanden


Heliomare

Facebook
Twitter

de Hoogstraat

Facebook

Blixembosch

Twitter

Sint Maartenskliniek

Facebook

Rijndam

Facebook
Twitter

Het Roessingh

Facebook

Reade

Facebook
Twitter

RevantFacebook

UMCG - Beatrixoord

Facebook