Team deelname

Foutmelding

  • Warning: Illegal string offset 'subject' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 78 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Warning: Illegal string offset 'content' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Notice: Array to string conversion in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).

De teamdeelnemers zijn (oud)revalidanten in teams van revalidatiecentra uit binnen en buitenland. Het team bestaat uit minimaal vier deelnemers en maximaal zes handbikers. Bij voorkeur zo veel mogelijk nieuwe deelnemers. Teamdeelnemers van vorig jaar worden echter uitgenodigd om dit jaar individueel mee te doen zodat nieuwe deelnemers een kans krijgen. Ieder team mag maximaal 1 deelnemer includeren met een wedstrijdlicentie. Daarnaast mag ieder team één persoon met beperkte arm/handfunctie (cervicale laesie) aan het team toevoegen. Dit teamlid mag gebruik maken van elektrische ondersteuning op de handbike. E-bikes zijn uiteraard voor de overig teamleden niet toegestaan. Het teamlid met de E-bike telt niet mee voor de teamprestatie maar heeft zijn/haar eigen uitdaging en klassement.

De teamsamenstelling wordt door de begeleiding (behandelaars ) vanuit de revalidatiecentra geregeld. De inschrijving voor de deelnemers van de revalidatieteams zal in 2017 niet via de site gebeuren. De uiteindelijke deelnemers (goedgekeurd na de medische screening ) dienen via de contactpersonen aangemeld worden. Voor iedere deelnemer geldt ook het inschrijfgeld van 100 euro. De organisatie zal via email de aangemelde teamdeelnemers vragen om verdere informatie aan te leveren.

De kosten voor deelname zijn inclusief:

- wedstrijddeelname (verzorgingsposten en medische ondersteuning)
- wedstrijdtenue (wielrenbroek of tight en shirt)
- vervoer van handbike en deelnemers terug naar start
- finisher-shirt.

Adelante

Facebook
Twitter

De Vogellanden


Blixembosch

Twitter

Heliomare

Facebook
Twitter

de Hoogstraat

Facebook

Sint Maartenskliniek

Facebook

Rijndam

Facebook
Twitter

Het Roessingh

Facebook

Reade

Facebook
Twitter

RevantFacebook

UMCG - Beatrixoord

Facebook