HandbikeBattle actie Top End! Deelnemers & teams opgelet!

Speciaal voor de aankomende HandbikeBattle heeft Invacare een scherpe aanbieding op de gehele serie Top End handbikes. Invacare geeft maar liefst 10% korting op de Force-2, de Force-G en de Force RX. Door deze aanbieding betaal je voor de standaarduitvoering van de Force-2 slechts €2565,- in plaats van €2.850,-!
 
Om gebruik te maken van deze aanbieding stuur je per e-mail of per post je contactgegevens naar Invacare. Geef dan ook gelijk aan in welk product je geïnteresseerd bent. Eén van de accountmanagers van Invacare neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.
 
Maar dit is nog niet alles… Ook na de HandbikeBattle blijft Invacare de sportieve doelen en ambities van alle deelnemers ondersteunen. Daarom geeft Invacare, naast de korting op de handbikes, ook nog eens 10% korting op de sportrolstoelen van Top End. Dus speel je in de herfst een wedstrijd rolstoeltennis of ben je binnen te vinden voor een rolstoelbasketbal training? Bestel dan nu, met deze aantrekkelijke korting, bijvoorbeeld een Pro tennis of een Paul Schulte basketbalrolstoel.
 
Invacare zal aanwezig zijn tijdens de HandbikeBattle in juni. Wij hopen jullie dan te mogen begroeten aan de Top van de Kaunertaler Gletscherstraβe! Tot dan!
 
Vriendelijke groeten,
 
Invacare NL
Celsiusstraat 46
6716 BZ Ede
Tel: 0318-695757
nedeland@invacare.com
www.invacare.nl
 
Voorwaarden:

  • Niet in combinatie met andere acties
  • Genoemde prijzen zijn inclusief BTW
  • Neem voor overige voorwaarden contact op met Invacare
  • Actie geldig t/m 30 september