Camping Weisseespitze

Foutmelding

  • Warning: Illegal string offset 'subject' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 78 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Warning: Illegal string offset 'content' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Notice: Array to string conversion in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).

De camping van hotel Weisseespitze bevindt zich direct naast het hotel. Individuele deelnemers kunnen verblijven op deze camping eventueel met gebruikmaking van de toegankelijke douches/toiletten in de wellness van het hotel. Voor mensen op de camping is het : € 34,00 per nacht per persoon voor een staanplaats met ontbijt en avondeten in het hotel, en incl. sauna, stoombad. Je kan uiteraard ook je eigen potje koken (en dan is het goedkoper).

Zie voor recente informatie: https://www.weisseespitze.com/camping.html