Haus Renate

Foutmelding

  • Warning: Illegal string offset 'subject' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 78 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Warning: Illegal string offset 'content' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Notice: Array to string conversion in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).

 

We hebben in 2017 tevens Haus Renate:  http://www.hausrenate.com/nl/  gereserveerd voor teams (ontbijt in Haus Renate en Diner in Hotel Weisseespitze). Mochten er minder teams deelnemen dan gepland dan komen er kamers in Haus Renate beschikbaar voor individuele deelnemers. Als rolstoelgebruiker is het verstandig om je op de reservelijst te laten zetten bij Haus Renate. We moedigen initiatieven aan waarbij individuele deelnemers gezamenlijk een rolstoel-appartement bemannen (zodat zoveel mogelijk mensen individueel kunnen deelnemen en prettig aangepast onderdak zijn).

Wanneer je niet compleet afhankelijk bent van een rolstoel-aangepast onderkomen, dan is het goed om vooral nog even te kijken naar andere accommodatie bijv  in Prutz of Ried (hotel Mozart).