Hotel Weisseespitze

Foutmelding

  • Warning: Illegal string offset 'subject' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 78 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Warning: Illegal string offset 'content' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Notice: Array to string conversion in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).

Als organisatie hebben wij het rolstoel-hotel www.weisseespitze.com in Feichten volledig voor de revalidatie-teams geboekt. Individuele deelnemers kunnen wel gebruikmaken van de camping van hotel Weisseespitze en andere accommodatie.

Voor de revalidatie-teams geldt dat zij 6 dagen lang van zondagmiddag (18-06-17) tot zaterdagmorgen (24-06-17) verblijven in hotel Weisseespitze. Een team krijgt zes kamers voor in totaal twaalf personen (inclusief ontbijt en avondeten). De verdeling van de kamers is de verantwoordelijkheid van de teams zelf.