Nieuws Overzicht

Nieuws
Voor de organisatie van de HandbikeBattle zijn wij grotendeels afhankelijk van sponsoren. Recent hebben Hocoma en Motek laten weten gezamenlijk subsponsor van de Battle te worden en daar zijn wij bijzonder blij mee.


Nieuws
Tijdens de Battle van 2018 werken we met doorkomsttijden. De deelnemers moeten onderstaande locaties gepasseerd zijn op de aangegeven doorkomsttijd. Degene die dit niet halen, worden uit de race gehaald. Dit is een van de maatregelen om de veiligheid op de berg te waarborgen. Met het toegenomen aantal deelnemers, is het voor de medische commissie niet haalbaar om onevenredig veel tijd te besteden aan de mensen die ver achterblijven en die niet in staat zijn de HandbikeBattle te volbrengen. De doorkomsttijden zijn als volgt:


Nieuws
Wij zoeken extra handen! Ook dit jaar hebben wij veel vrijwilligers nodig voor de HandbikeBattle op 14 juni in Oostenrijk en de dagen ervoor. Tenten opbouwen en afbreken, verkeer regelen, versnaperingen uitdelen, veiligheid bewaken etc. Help jij ook mee om van 14 juni een topdag te maken? Meld je aan en vertel het verder! 


Nieuws
Na een informatieve ochtend en een overheerlijke lunch kon er worden genoten van een zonovergoten training op  de Posbank. De handbikers en hun materiaal werden behoorlijk op de proef gesteld in de klim en tijdens de heerlijke maar snelle afdaling. Er werd goed gezorgd door Move Forward voor de inwendige mens met een banaantje en water op het parcours. Na tussen de 2 en 5 rondjes te hebben afgelegd werd er nog een drankje gedronken en met een voldaan gevoel ging ieder huiswaarts. Move Forward, dank voor de geweldig georganiseerde dag!  


Nieuws
Inschrijving en deelname Battle 2018


Nieuws
We zijn dit jaar positief verrast met het overweldigende aantal inschrijvingen. We gaan alle inschrijvingen en ontvangen berichten omtrent problemen bij inschrijving zorgvuldig bekijken. We komen z.s.m. met een reactie.


Nieuws
Sta jij als individuele deelnemer aan de start van de HandbikeBattle op 14 juni 2018 in Oostenrijk? Zorg dan dat je je op tijd inschrijft, want het aantal plaatsen is beperkt.


Nieuws
  De afgelopen 2 jaar blijkt de uitleen/verhuur van de KNWU aan deelnemers van de Battle "uit de hand te zijn gelopen". Het aantal uitgeleende bikes was zo groot dat er een tekort was voor talenten of andere breedtesportactiviteiten. Daarnaast hielden de huurders zich niet aan de maximale huurtijd van 4 maanden en niet altijd werden de bikes door huurders zelf netjes teruggebracht. De bikes kwamen bovendien vaak terug in een dusdanige staat dat ze compleet moesten worden gereviseerd om ze weer te kunnen verhuren. Vanaf 2018 veranderen de regels:


Nieuws
Sinds de oprichting van de Stichting Handbike Events, is Coloplast intensief betrokken bij de HandbikeBattle. In eerste instantie als hoofdsponsor en de laatste twee jaar als subsponsor. In de afgelopen vijf jaar hebben de Coloplast-medewerkers zich enorm ingezet; in de voorbereidingen, tijdens trainingsdagen en in Oostenrijk.


Blog
   “Was, ganz nach Osterreich, mit solchen Reifen, das geht nicht, Sie sind verruckt! Nach Osterreich fahren, was ist los mit den Hollandern? Und diese, das sind billige Stadsreifen, Sie brauchen doch etwas bekwämere!!”  


Pagina's