Voor de organisatie van de HandbikeBattle zijn wij grotendeels afhankelijk van sponsoren. Recent hebben Hocoma en Motek laten weten gezamenlijk subsponsor van de Battle te worden en daar zijn wij bijzonder blij mee.

Hocoma zet zich in om de kwaliteit van leven van mensen met een beperking te verbeteren door functionele en efficiënte oplossingen te bieden voor bewegingstherapie. Zij zijn vooral bekend van de Lokomat, een looprobot voor neurologische patiënten en patiënten met een dwarslaesie. Motek zet zich in voor het ontwikkelen van hoogwaardige revalidatietechnieken en real-time feedback, met behulp van virtual reality-technieken. Zij zijn o.a. bekend van de CAREN, GRAIL en De C-Mill.

Onze sponsoren ondersteunen ons niet alleen financieel, maar leveren ook in de week van de Battle een bijdrage in de vorm van mankracht, demonstraties en presentaties. Hocoma en Motek zullen in de week van de Battle aanwezig zijn in Oostenrijk en nemen ook een van hun appraten mee zodat de deelnemers deze - waar mogelijk - kunnen uitproberen. Wij verheugen ons op de nieuwe samenwerking!