Inschrijving en deelname Battle 2018

Op 1 januari 2018 hebben ongeveer 80 mensen tegelijkertijd geprobeerd zich in te schrijven voor de HandbikeBattle. We vinden het als HBB-organisatie ontzettend vervelend dat de website dit niet aankon. Uit het aantal mails en berichten maken we op dat veel mensen hier last van hebben gehad; onze excuses voor dit ongemak! 
 

Van de wachtlijst hebben we de eerste 10 extra toegelaten. Het totale aantal individuele deelnemers komt zo vooralsnog op 50. Voor de overige inschrijvers betekent dit dat ze voorlopig nog op de wachtlijst staan. Dit betekent niet dat deelname in 2018 kansloos is, we streven ernaar om tóch iedereen mee te laten doen.

De afgelopen jaren was het medisch gezien een uitdaging om de Battle in goede banen te leiden. Dit is het eerste jaar dat het aantal deelnemers het aantal beschikbare plaatsen aanzienlijk overschrijdt.  Meer deelnemers vraagt nogal wat aanpassingen om het evenement ook op medisch gebied verantwoord te laten verlopen. We willen het liefst niemand teleurstellen en onderzoeken momenteel of het mogelijk is om ook de 25 mensen van de wachtlijst te laten deelnemen. We hebben tijd nodig om met onze Nederlandse en Oostenrijkse partners de mogelijkheden te onderzoeken.  
We leggen de prioriteit bij veiligheid en hopen dat iedereen daar begrip voor heeft. We kunnen daarnaast niet ingaan op individuele verzoeken om, buiten de genoemde procedure, toegelaten te worden. De komende weken gaan we ons uiterste best doen om extra medische begeleiding te realiseren, zodat ook de mensen van de wachtlijst deel kunnen nemen aan de Battle van 2018. Wij houden u op de hoogte.