Haus Renate

Foutmelding

  • Warning: Illegal string offset 'subject' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 78 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Warning: Illegal string offset 'content' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Notice: Array to string conversion in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).

Gun U een ontspannen vakantie in een van onze grote appartementen. Geniet van het uitzicht op de bergen van het Kaunertal, vanaf uw balkon of vanuit uw luie stoel in de tuin. Wij hebben voor U appartementen van 2 tot 9 personen en slaapkamers met ontbijt. Vaak zijn er ook andere combinaties mogelijk, die U hier niet vindt. Stuur ons gewoon uw aanvraag en wij bieden U het passende aanbod. Met familie, vrienden, met de fiets, met de rolstoel of met de motorclub. In „Haus Renate“ vindt iedereen zijn plekje.

Als U ons een mail stuurt, ontvangt U van ons een persoonlijk aanbod in het Nederlands. Reggi, Andreas, David en Lisa Penz.