Sponsors

Hoofdsponsor

Move Forward

Bij Hollister BV doen we er alles aan om medische producten en diensten te leveren volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Elk lid van het Hollister-team stelt zich ten doel een essentiële bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven van mensen die onze producten gebruiken.


Subsponsors

Wellspect

Wie zijn wij

Het begon allemaal in een oude kettingzaagfabriek. Een groot deel van de fabriek bleef zoals die was: onverzorgd en vies. Eén ruimte werd echter helemaal schoongemaakt en omgetoverd van een industriële werkplaats tot een plek die schoon genoeg was om als geïmproviseerd laboratorium te dienen.

Dat was begin jaren 80; tot die tijd werden voornamelijk permanente inwendige katheters gebruikt voor katheterisatie. Voor de gebruiker was dit een pijnlijke en tijdrovende procedure. Er was duidelijk behoefte aan iets beters.


Sponsors

Hoogland Medical

 

Hoogland Medical is een - landelijk opererend - medisch speciaalzaak voor hulpmiddelen op het gebied van stomazorg, continentiezorg, wondzorg, spoelen en probiotica. Wij vervullen een onafhankelijke (spil)functie tussen hulpmiddelengebruikers, zorgverleners (zorginstellingen, thuiszorgorganisaties), fabrikanten en zorgverzekeraars. 


Double Performance

Double Performance is een gespecialiseerd bedrijf dat producten levert aan en voor de individuele rolstoelgebruiker voortkomend uit innovaties, kennis van ergonomie, technologie en oog voor detail: individueel op maat gemaakte high performance sportrolstoelen, actief ADL rolstoelen en handbikes.


Invacare

Invacare® wil de voorkeursleverancier zijn van hulpmiddelen die wordt (h)erkend door haar innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten, doordat zij de behoeften en wensen begrijpt van de mensen die optimaal willen deelnemen aan het dagelijks leven. Klik hier voor onze waarden en doelstellingen.