Sponsors

Hoofdsponsor

Move Forward

Bij Hollister BV doen we er alles aan om medische producten en diensten te leveren volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Elk lid van het Hollister-team stelt zich ten doel een essentiële bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het leven van mensen die onze producten gebruiken.


Subsponsors

Wellspect

De geschiedenis van Wellspect HealthCare gaat terug naar een oude kettingzaagfabriek in het begin van de jaren 80 van de vorige eeuw. Daar is ons bedrijf gestart. Een groot deel van de fabriek bleef zoals die was. Eén ruimte werd omgetoverd van een industriële werkplaats tot een plek die schoon genoeg was om als geïmproviseerd laboratorium te dienen. Tot de jaren 80 werden er voornamelijk verblijfskatheters of zogenaamde droge pvc-katheters gebruikt voor katheterisatie van de blaas. De eerste optie leed niet zelden tot ernstige complicaties.


Sponsors

Hoogland Medical

 


Double Performance

Double Performance is een gespecialiseerd bedrijf dat producten levert aan en voor de individuele rolstoelgebruiker voortkomend uit innovaties, kennis van ergonomie, technologie en oog voor detail: individueel op maat gemaakte high performance sportrolstoelen, actief ADL rolstoelen en handbikes.


Invacare

Invacare® wil de voorkeursleverancier zijn van hulpmiddelen die wordt (h)erkend door haar innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten, doordat zij de behoeften en wensen begrijpt van de mensen die optimaal willen deelnemen aan het dagelijks leven. Klik hier voor onze waarden en doelstellingen.


Frontline

Tegenwoordig is Frontline een professioneel bedrijf dat zich helemaal richt op handbikes. Dat betekent echter niet dat Frontline vergeten is waarom ze begonnen zijn. Nog steeds wordt dagelijks vast gehouden aan de slogan: “De allerbeste service & kwaliteit tegen een eerlijke prijs”. Het is ook niet voor niets dat Frontline eigenlijk maar zelden reclame maakt. De klanten van Frontline zijn ons visitekaartje en bijna iedere nieuwe klant komt dan ook via een tevreden gebruiker.


Kinetic Balance

Kinetic Balance ontwerpt en produceert kleding en accessoires voor “de zittende mens”. We willen de wereld van aangepaste kleding veranderen, we maken alleen producten die functioneel zijn, van de beste materialen gemaakt zijn, maar er vooral ook gewoon erg goed uitzien! Een functionele broek hoeft er niet functioneel uit te zien:)


Vicair

Wij vinden dat iedere rolstoelgebruiker recht heeft op optimale bescherming & maximale vrijheid in het
dagelijks leven. Met onze rolstoelluchtkussens bieden wij een veilige, comfortabele en
gebruiksvriendelijke zitoplossing voor in de rolstoel.
 
De Vicair O2 rolstoelkussens - gevuld met honderden luchtgevulde SmartCells - geven hoogwaardige
huidbescherming, extra stabiliteit en zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Ze zijn volledig machinewasbaar