Kinetic Balance

Kinetic Balance ontwerpt en produceert kleding en accessoires voor “de zittende mens”. We willen de wereld van aangepaste kleding veranderen, we maken alleen producten die functioneel zijn, van de beste materialen gemaakt zijn, maar er vooral ook gewoon erg goed uitzien! Een functionele broek hoeft er niet functioneel uit te zien:)

Met onze producten willen we een positief verschil maken, wij willen onze klanten inspireren om hetzelfde te doen. Het is onze ambitie om het belangrijkste merk in de wereld van kleding voor rolstoelgebruikers te worden. Wij ontwerpen alle producten op een revolutionaire manier.

De mensen die bij Kinetic Balance werken zijn net zo divers als onze klanten. Wat ons verbindt, is onze drang naar avontuur en het aangaan van nieuwe uitdagingen. Mensen en hun verhalen inspireren ons.

Het merk Kinetic Balance is vernoemd naar de ‘Crowned Eagle’ (Stephanoaetus coronatus), de krachtigste adelaar op onze planeet. Intelligent, onafhankelijk en met veel temperament. Hij is zeer rusteloos, zijn strategie om te jagen vereist echter veel geduld.

People Stare make It Worth It
#peoplestaremakeitworthit