Moeten wij zelf zorgdragen voor het vervoer van de deelnemers en materialen?

Foutmelding

  • Warning: Illegal string offset 'subject' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 78 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Warning: Illegal string offset 'content' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Notice: Array to string conversion in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).

Het vervoer van en naar Oostenrijk moet door de teams en individuele deelnemers zelf geregeld worden. Tijdens de HBB zullen alle teams de rolstoelen plus kleding zelf naar de finish moeten brengen. Om zo min mogelijk verkeer op het parcours te hebben zal dit in de dagen voor de HBB met de teams besproken worden. Het vervoer van de rolstoel en kleding van individuele deelnemers wordt door de organisatie verzorgt. Na de finish zorgen de teams weer zelf voor het vervoer van de deelnemers naar het hotel. Vervoer van individuele deelnemers wordt door de organisatie geregeld. Het is niet toegestaan met de handbike af te dalen. Het vervoer van de handbikes naar het hotel zal ter plekke in overleg geregeld worden. De organisatie zal hierin coordineren en vraagt hierbij de medewerking van de teams en beschikbare voertuigen. Voor deelnemers die tijdens de HBB moeten stoppen wordt uiteraard vervoer naar de finish geregeld.