Wanneer partners mee willen mag en kan dit en waar overnachten?

Foutmelding

  • Warning: Illegal string offset 'subject' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 78 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Warning: Illegal string offset 'content' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Notice: Array to string conversion in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).

Partners, vrienden en familie zijn uiteraard van harte welkom. Zij kunnen gebruik maken van de camping bij het hotel of een andere accomodatie. De organisatie bemiddelt hierin niet. Dit moet iedereen zelf regelen. Met de camping (naast het hotel) is een speciale prijs afgesproken (incl. ontbijt en diner in het hotel) voor mensen die betrokken zijn bij de HBB. Geef dit aan bij het het reseveren. De kamers in het hotel zijn allemaal reeds gereserveerd voor deelnemers aan de HBB.