Wat zijn de taken van de vrijwilligers?

Foutmelding

  • Warning: Illegal string offset 'subject' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 78 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Warning: Illegal string offset 'content' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Notice: Array to string conversion in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).

Elke deelnemer mag een buddy op de fiets hebben. Deze buddy mag uiteraard niet duwen o.i.d. Wel drank aangeven en mentaal ondersteunen. Vanuit de teams wordt paramedische ondersteuning gevraagd.
Daarnaast zijn er diverse vrijwilligers nodig voor het beveiligen van het parcours, verzorgingsposten, finishlocatie e.d. Alle hulp wordt zeer op prijs gesteld. Aanwezige partners, familie en vrienden zijn van harte welkom om zich te melden bij de organisatie.