Wat zijn nu de daadwerkelijke kosten voor deelname aan the battle zowel voor de sporters als vrijwilligers?

Foutmelding

  • Warning: Illegal string offset 'subject' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 78 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Warning: Illegal string offset 'content' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Notice: Array to string conversion in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).

De inschrijvingskosten voor individuele deelnemers aan de HBB zijn 100 euro (teamleden van de teams hebben hun eigen regeling). Overnachting moet (behalve voor leden van de teams) zelf geregeld worden. Tip: de camping naast het hotel heeft een mooie aanbieding. 30 euro per nacht/pp incl. ontbijt en diner in het hotel (ook voor niet deelnemers). De accommodatie moet zelf geregeld worden. De organisatie bemiddeld hierin niet. Daarnaast zijn er uiteraard nog de reiskosten.