Nieuws Overzicht

Nieuws
Op zaterdag 6 april vindt de trainingsdag van hoofdsponsor MoveForward plaats. Deze is bestemd voor de teamdeelnemers. Infromatie over de locatie en het programma vind je hier. 


Nieuws
Uiteraard krijgen alle deelnemers ook dit jaar weer een prachtig HandbikeBattle wedstrijdtenue! Ben je buddy, begeleider, vrijwilliger, of gewoon fan van de Battle en wil je ook zo'n gaaf tenue? Dat kan! De complete outfit is 100 euro. Broek en shirt los 50 euro. Je kunt je bestelling plaatsen voor 1 april en je moet voor die datum ook betaald hebben. Meer informatie en meteen bestellen.  


Nieuws
We naderen het einde van het jaar en dat betekent dat de inschrijfdatum voor de individuele deelnemers in zicht komt. In 2019 hebben we plaats voor 44 individuele deelnemers.  


Nieuws
"Robert heeft alles gepakt. Hij is mijn allergrootste held." Dat zijn de woorden die Jaap van Deurzen, verslaggever bij RTL, gebruikt in zijn column over de Battle. Hij volgde zijn vriend Robert en ons de hele week in het Oostenrijkse Kaunertal en ook al in de maanden voor de Battle. Lees zijn column en bekijk het bijbehorende filmpje.


Nieuws
De editie van 2018 was mooi, emotioneel, feestelijk en overweldigend. Het weer was prachtig, de stemming goed en de vele enthousiaste toeschouwers en vrijwilligers maakten het plaatje compleet. Er zijn heel veel persoonlijke doelen behaald en de deelnemers kwamen stuk voor stuk onder luid gejoel en applaus over de finish. 


Nieuws
Op de dag van de Battle (donderdag 14 juni) proberen wij je op de onderstaande manieren te informeren over de race. Van de prijsuitreiking op vrijdagavond houden we je via Twitter en Facebook op de hoogte.


Nieuws
Je kunt het programmaboekje voor dit jaar al bekijken; dat zorgt in ieder geval voor veel voorpret. Tot in Oostenrijk!    


Persbericht
14 juni 2018 vindt de zesde editie van de HandbikeBattle plaats in het Oostenrijkse Kaunertal. Ruim 130 sporters met een lichamelijke beperking gaan de strijd aan met zichzelf en een pittige berg. Er is een wedstrijd tussen 12 teams van Nederlandse revalidatiecentra en een wedstrijd voor individuele handbikers. Onder hen zijn 3 Belgen en 2 Amerikanen. Ook Esther Vergeer, rolstoeltennisster en chef de mission Paralympic Team NL, gaat dit jaar op armkracht de berg op.


Nieuws
Wij zoeken extra handen! Ook dit jaar hebben wij veel vrijwilligers nodig voor de HandbikeBattle op 14 juni in Oostenrijk en de dagen ervoor. Tenten opbouwen en afbreken, verkeer regelen, versnaperingen uitdelen, veiligheid bewaken etc. Help jij ook mee om van 14 juni een topdag te maken? Meld je aan en vertel het verder!   


Nieuws
Tijdens de Battle van 2018 werken we met doorkomsttijden. De deelnemers moeten onderstaande locaties gepasseerd zijn op de aangegeven doorkomsttijd. Degene die dit niet halen, worden uit de race gehaald. Dit is een van de maatregelen om de veiligheid op de berg te waarborgen. Met het toegenomen aantal deelnemers, is het voor de medische commissie niet haalbaar om onevenredig veel tijd te besteden aan de mensen die ver achterblijven en die niet in staat zijn de HandbikeBattle te volbrengen. De doorkomsttijden zijn als volgt:


Pagina's