Nieuws Overzicht

Nieuws
Vrijdagmiddag kan je om 14.00 uur schieten bij het kerkje van Hotel Weisseespitze; aan de voorkant van het hotel. Een professionele biatleet leert je de details van deze bijzonder sport. Kom het ervaren!


Nieuws
Op de dag van de Battle (donderdag 13 juni) proberen wij je op de onderstaande manieren te informeren over de race. We zijn afhankelijk van internet op de berg, dus kunnen niet garanderen dat het continu werkt. 


Persbericht
Op 13 juni vindt de zevende editie van de HandbikeBattle plaats in het Oostenrijkse Kaunertal. 115 sporters met een lichamelijke beperking gaan de strijd aan met een indrukwekkende berg. Er is een wedstrijd tussen 12 teams van Nederlandse revalidatiecentra en een wedstrijd voor individuele deelnemers. Onder hen zijn 3 Belgen en 1 Amerikaan. De deelnemers leveren niet alleen fantastische persoonlijke prestaties, maar dragen ook bij aan het verzamelen van interessante onderzoeksgegevens. Hiermee hopen de betrokken wetenschappers de revalidatie nog meer te verbeteren. 


Nieuws
Dear all, The program of the HandbikeBattle 2019 is also available in English with all the information for participants and their family. Have a great journey and see you all in Austria,   The HandbikeBattle organisation        


Nieuws
Wij zijn verheugd dat we het programmaboekje voor 2019 beschikbaar hebben in zowel Nederlands als Engels.  De informatie is nuttig voor alle deelnemers, begeleidingteams maar zeker ook familieleden. Deelnemers ontvangen het programmaboekje in Oostenrijk. Veel leesplezier! HandbikeBattle-organisatie      


Nieuws
Op zaterdag 6 april vindt de trainingsdag van hoofdsponsor MoveForward plaats. Deze is bestemd voor de teamdeelnemers. Infromatie over de locatie en het programma vind je hier. 


Nieuws
Uiteraard krijgen alle deelnemers ook dit jaar weer een prachtig HandbikeBattle wedstrijdtenue! Ben je buddy, begeleider, vrijwilliger, of gewoon fan van de Battle en wil je ook zo'n gaaf tenue? Dat kan! De complete outfit is 100 euro. Broek en shirt los 50 euro. Je kunt je bestelling plaatsen voor 1 april en je moet voor die datum ook betaald hebben. Meer informatie en meteen bestellen.  


Nieuws
We naderen het einde van het jaar en dat betekent dat de inschrijfdatum voor de individuele deelnemers in zicht komt.    In verband met de AVG-wetgeving zijn wij genoodzaakt om de inschrijving voor de HandbikeBattle van 2019 en de uitwisseling van medische gegevens anders te organiseren. Wij werken hiervoor samen met Sportvitalit. Zij hebben o.a. ervaring met de organisatie van medische keuringen voor sportmedische adviescentra.


Nieuws
"Robert heeft alles gepakt. Hij is mijn allergrootste held." Dat zijn de woorden die Jaap van Deurzen, verslaggever bij RTL, gebruikt in zijn column over de Battle. Hij volgde zijn vriend Robert en ons de hele week in het Oostenrijkse Kaunertal en ook al in de maanden voor de Battle. Lees zijn column en bekijk het bijbehorende filmpje.


Nieuws
De editie van 2018 was mooi, emotioneel, feestelijk en overweldigend. Het weer was prachtig, de stemming goed en de vele enthousiaste toeschouwers en vrijwilligers maakten het plaatje compleet. Er zijn heel veel persoonlijke doelen behaald en de deelnemers kwamen stuk voor stuk onder luid gejoel en applaus over de finish. 


Pagina's