Partners

Dwarslaesiefonds

Onze missie is het bevorderen en financieel ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek naar de preventie, het ontstaan en behandelen van dwarslaesies en complicaties daarvan.

Lees meer

Haus Renate

Gun U een ontspannen vakantie in een van onze grote appartementen. Geniet van het uitzicht op de bergen van het Kaunertal, vanaf uw balkon of vanuit uw luie stoel in de tuin. Wij hebben voor U appartementen van 2 tot 9 personen en slaapkamers met ontbijt. Vaak zijn er ook andere combinaties mogelijk, die U hier niet vindt. Stuur ons gewoon uw aanvraag en wij bieden U het passende aanbod. Met familie, vrienden, met de fiets, met de rolstoel of met de motorclub. In „Haus Renate“ vindt iedereen zijn plekje.

Lees meer

Kaunertal Tourismusverband

Die Naturpark- und Gletscherregion Kaunertal zählt zu den beschaulichsten Urlaubsregionen des Landes. Inmitten einer wahren Bergidylle, abseits von Lärm und Hektik, verzaubert hier jeder Ort mit seinem eigenen romantischen Flair. Kauns, Kaunerberg und Kaunertal sind Mitgliedsgemeinden des Naturparks Kaunergrat. Der beschauliche Ort Fendels liegt in traumhafter Panoramalage

Lees meer

Kaunertaler Gletscher

Bergen zoals vroeger, puur natuur, plaatsen die energie uitstralen. Dat is het Gletscherpark, een omvangrijk gebied dat zich uitstrekt over de beroemde hooggebergtedalen Pitztal en Kaunertal.

Lees meer

KNWU

“Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet”

Onder het motto 'Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet' is het voor mensen met een lichamelijke of visuele beperking nog prima mogelijk om de wielersport te beoefenen. Zo kan er op de tandem gereden worden, op een driewieler, in een handbike en indien mogelijk op een normale racefiets.

Lees meer

Revalidatie Nederland

Revalidatie Nederland bestaat sinds 1967. De vereniging biedt een platform voor haar leden, behartigt hun belangen, ondersteunt hen en zorgt voor gemeenschappelijke beleidsontwikkeling bij onderwerpen zoals transparantie van kwaliteit, informatievoorziening of de doorontwikkeling van DBC’s. Zo kunnen de leden zich richten op het verlenen van revalidatiezorg en het voortdurend verbeteren daarvan.

Lees meer

WeisSeespitze

Unweit vom Ort Feichten, mitten im Grünen, umgeben von den Bergmajestäten der Samnaungruppe und der Ötztaler Alpen liegt das Hotel Weisseespitze mitten im Herzen des romantischen Kaunertales. 74 gemütliche Zimmer erwarten Sie. Kulinarische Köstlichkeiten und eine angenehme familiäre Atmosphäre, die vielfach als einzigartig beschrieben wird.

Lees meer