Disclaimer

De redactie van deze website behoudt zich het recht voor om op elk moment informatie en content aan te passen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan tijdelijke content op deze site. Informatie die wordt bereikt via de paginalinks op websites van derden valt niet onder de verantwoordelijkheid van de Handbikebattle.

Alleen voor eigen doeleinden

De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kan de organisatie van de Handbikebattle geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden. De Handbikebattle gebruikt uw persoonlijke gegevens alleen voor eigen doeleinden. Uw gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden. Lees de privacyverklaring.

Copyright

De inhoud van deze website, met de daarin opgenomen gegevens, foto’s, illustraties, teksten, overige content en combinaties daarvan zijn beschermd door auteursrecht en eigendomsrecht. Deze rechten berusten bij de Handbikebattle te Wijk aan Zee. Zonder voorafgaande toestemming van het bestuur van de Handbikebattle is het niet toegestaan teksten of beelden van deze site of enig ander onderdeel daarvan te kopiëren.