Technische ondersteuning

Foutmelding

  • Warning: Illegal string offset 'subject' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 78 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Warning: Illegal string offset 'content' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Notice: Array to string conversion in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).

Gedurende de gehele week zal er in Oostenrijk technische ondersteuning zijn voor alle handbikers. Er zal een rolstoelwerkplaats ingericht worden in het hotel waar alle handbikers (team en individueel) gebruik van kunnen maken tijdens het verblijf in Oostenrijk. Ook tijdens de beklimming van Kaunertaler Gletcherstrasse op de wedstrijddag zal er technische ondersteuning zijn op het parcours.

De technische ondersteuning tijdens de HBB zal ook in 2017 weer verzorgd worden door Double Performance. Tijdens een, door Move Forward with Hollister georganiseerde, trainingsdag, zal Double Performance waarschijnlijk ook weer aanwezig zijn voor advies en technische ondersteuning. Het is van groot belang dat elk team en elke handbiker het materiaal in orde heeft voor het vertrek naar Oostenrijk. De technische ondersteuning is bedoeld voor het verhelpen van materiaalpech of onverwachte problemen met het materiaal. Vooral het monteren van geschikte tandwielen (om heel licht te kunnen fietsen) is essentieel.