Training

Foutmelding

  • Warning: Illegal string offset 'subject' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 78 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Warning: Illegal string offset 'content' in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).
  • Notice: Array to string conversion in jquery_countdown_timer_block_view() (regel 79 van /home/vhosting/a/vhost0053383/domains/handbikebattle.nl/htdocs/www/sites/all/modules/jquery_countdown_timer/jquery_countdown_timer.module).

Het boek Hoe blijf je fit met een dwarslaesie? van Linda Valent en Rogier Broeksteeg is een nuttig boek om je voor te bereiden op een evenement als de HandbikeBattle. Het boek is gratis op te vragen bij de DwarslaesieOrganisatie Nederland (DON) voor leden. Wanneer je geen lid bent van de DON is het boek voor 10 euro (excl verzendkosten) te bestellen via de site www.rijndam.nl of vraag het aan de auteurs.
Via de menukop voorbereiding en onder ‘downloads’ kan extra informatie gevonden worden over training.
 Er zijn 2 pdf- documenten te downloaden:

  • ‘trainingsvoorbereiding’ ‘waarin met behulp van testgegevens van de inspanningstest (afgenomen tijdens de medische screening) een persoonlijk trainingsschema kan worden opgesteld.
  • Het document ‘Algemene trainingsinformatie Handbike Battle’ biedt informatie aan deelnemers over o.a. trainingsvormen (maar bijv. ook voeding) voor een optimale voorbereiding op de HBB. Met dank aan de Rijndam Racers!